Chiuveta de bucătărie HighRise – Personalitate, Design și Rezistență

Evivo îți pune la dispoziție chiuveta din granit compozit HighRise, semnată de designeri polonezi de la Marmorin. Produsele lor au fost premiate în cadrul evenimentelor de design internaționale precum Red Dot Design Award sau Łódź Design Festival, iar acest model special nu este un produs de serie, ci realizat numai la comandă. 

Volumele inedite din designul acestei chiuvete de bucătărie se asemeană vizual cu HighRise-urile contomporane, de aici și denumirea stilului. Designul pe verticală atrage ochiul și aduce un plus inrezistibil din punct de vedere estetic în orice bucătărie modernă, contemporană ori minimală. 

Rezistență și igienă 

Chiuveta HighRise nu este doar frumoasă, dar și rezistentă. Are o garanție 10 ani și, datorită granitului compozit, nu se păteaza și nu este afectată de depunerile de calcar. Este rezistentă la șocuri termice și la șocuri mecanice, beneficiind în același timp și de un strat antibacterian igienic. 

Gama largă, de 12 nuanțe disponibilă, îți permite să o armonizezi cu design-ul interior al bucătăriei tale și să completez cu stil și eleganță paleta cromatică. 

/* */

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful