Pregătiți-vă să ne bucurăm ochii cu nuanțe superbe de verde, de la salvie la smarald, îmbogățite de accente aurii și de lumina caldă dată de corpuri de iluminat moderne. Echipa de la Miso Architects a realizat încă un proiect glam în București, chiar lângă parcul Herăstrău, unde s-au lăsat inspirați de natura verde din împrejurimi. Apartamentul pe care urmează să îl admirăm a fost amenajat în scopul închirierii. Haideți să îi aflăm povestea.

 

 

Echipa de la Miso Architects a preluat apartamentul în stadiul finisat, curat, cu parchet și ceramică deja montate, și a intervenit doar punctual cu modificarea instalației electrice. Fiind situat în una din cele mai apreciate zone ale capitalei, în apropierea parcului si lacului Herăstrău, spațiul a devenit acum unul plin de viață, elegant și funcțional. Personalitatea încăperilor vine din accentele de verde utilizate în decor, prin tapetul folosit, din vopseaua lavabilă pentru pereți, placările ceramice din băi și cu ajutorul unor piese de mobilier atent alese.

 

 

Nota glam a amenajării se simte încă de la intrarea în apartament, unde un panou iluminat cu plante integrate, creat pe comandă, surprinde și ghidează oaspeții către living. Este în mod clar un element wow care domină spațiul.

 

 

Bucătăria, zona de luat masa și livingul funcționează împreună într-un open space generos. Aspectul fluid al acestei zone este dat de accentele de verde ale tapițeriei canapelelor, de măsuțele de cafea și de tapetul spectaculos. O soluție smart ce poate fi implementată într-un astfel de spațiu este de echilibrare hidraulica calorifere, care are beneficii precum randamentul optim al centralei termice sau funcționarea corectă a robineților termostatici. O altă soluție smart o constituie becurile LED, o alternativă ecologică la celelalte tipuri de becuri. În cazul de față, căldura din apartament nu este dată numai de centrala termică, ci și de nuanțele alese pentru mobilierul făcut la comandă, stejar și gri cașmir.

 

 

Dormitorul matrimonial, prin scenariul de lumină creat și prin tapetul superb cu tematică naturală, este o oază de liniște și eleganță. Atmosfera a fost creată și cu ajutorul texturilor fine alese pentru tapițeria și placarea peretului patului, precum și al nuanțelor de gri cașmir folosite la mobilierul custom.

 

 

Băile păstrează tematica întregului spațiu, cu tapet în tonuri naturale și aceleași nuanțe plăcute de verde. Sanitarele, oglinzile și accesoriile au fost alese cu mult interes, astfel încât nici aceste spații să nu fie deloc banale.

 

 

Proiectul Sage Green poate surprinde orice viitor proprietar sau chiriaș prin conceptul său rafinat și amenajarea sa elegantă, care a pus accent pe materiale fine, accesorii în tonuri aurii, decorațiuni diafane. Un concept timeless în cadrul unei amenajări glam.

 

Foto: Miso Architects

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful