Proiectul acestei amenajări face parte dintr-o serie de trei apartamente transformate de către echipa de la Miso Architects. Scopul final al proiectului a fost transformarea lor în locuințe de închiriat exclusiviste. Spațiul extrem de generos din acest articol a rezultat din unirea a două apartamente care se învecinau. Astfel, arhitecții au fost nevoiți să regândească distribuția noului apartament astfel încât el să îndeplinească nevoile viitorilor locatari, iar rezultatul îl admirăm mai jos.

 

 

Două dormitoare matrimoniale, un dormitor pentru oaspeți cu spațiu de lucru, un dressing generos, trei băi, living cu zonă de dining inclusă și o bucătărie complet utilată. Toate acestea îmbrăcate într-o cromatică gri cu accente negre și aurii, ce a pornit de la nuanța decor de lemn aleasă de designerii de la Miso. Decorul cuprinde multe oglinzi, unele fumurii, care creează o atmosferă misterioasă și unele clare care au avantajul de a face spațiul să pară mai mare.

 

 

Textilele în culori neutre pun în valoare materialele și texturile folosite: de la decorul de lemn până la ceramica pentru blaturile din bucătărie și dining. Finisajele speciale dau farmec acestei amenajări – plăcile ceramice folosite atât în bucătărie, cât și în living, plăcile decorative din sticlă, cele câteva piese de mobilier custom made, precum și tapetul folosit în majoritatea camerelor, toate construiesc personalitatea noului apartament.

 

 

Proprietarii și-au exprimat dorința de a avea cât mai multe spații de depozitare. Pentru a le include cât mai discret în proiect, designerii au ales să continue dulapurile cu placări de pereți în același finisaj sau să pună accent pe designul obiectului în sine astfel încât să îl scoată în evidență.

 

 

Toate cele trei dormitoare au fost tratate cu mare atenție la detalii, având spații generoase de depozitare în dressing-uri dedicate, texturi și materiale fine, în tonuri de gri și lemn, ce conferă eleganță și o atmosferă misterioasă, dar liniștitoare.

 

 

Placările pereților cu lemn au dat posibilitatea mascării anumitor elemente. Inserțiile metalice aduc rafinament și eleganță, iar materialele folosite, în tonuri calde, au dus la un design timeless și la o amenajare spectaculoasă.

 

 

Băile au și ele același design curat și elegant, iar preferata noastră este cea cu tavan verde. Tu pe care o preferi?

 

 

Foto: Miso Architects

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful