Renovarea și reamenajarea acestei case din Spania au fost realizate pornind de la natura care o înconjoară și de la starea de bine pe care aceasta o oferă. Pentru că vegetația și clima mediteraneeană îmbie la relaxare, noua amenajare a fost creată în spiritul „slow living”, cu multe spații pentru odihnă, socializare și petrecere a timpului în aer liber, inclusiv la masă. Proprietarii au refolosit mare parte din obiectele recuperate din vechea amenajare, pe care le-au completat cu elemente din materiale naturale: iută, mult lemn, in, bumbac, fier, răchită, totul într-o paletă de culori neutre și calde. Pare să fie locul perfect în care să fugi de zgomot și aglomerație. Cum vi se pare?

 

Foto: El Mueble

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful