Situat într-o zonă exclusivistă a capitalei, acest apartament cu trei camere este unul din proiectele spectaculoase ale echipei de la Miso Architects. Chiar dacă apartamentul urma să fie închiriat, așteptările proprietarilor au fost mari și au dorit o amenajare care să se adreseze unor persoane moderne, atente la detalii. Designerii de la Miso au lucrat întocmai și au realizat un spațiu generos, amenajat și decorat cu pasiune și rafinament. Vedem în imaginile ce urmează cum au pregătit apartamentul pentru viitorii locatari.

 

 

Încă de la intrarea în apartament, panoul de sticlă retroiluminat transmite mesajul clar că această amenajare depășește barierele designului tipic de “rent”, fiind adresată unui target de clienți premium. Astfel, acest panou nu va fi singurul element „wow” de care ne vom minuna azi.

 

 

Întreaga locuință denotă un stil glam, inclusiv datorită formelor rotunde care se regăsesc în corpurile de iluminat, pieselor de mobilier și decorațiunilor alese, împreună cu inserțiile bronze ale mobilierului realizat pe comandă.

 

 

Designerii de la Miso au optat pentru un decor în stil modern, cu o cromatică neutră, utilizând albastrul ca accent de culoare în toate spațiile. Ideea a pornit de la canapeaua și fotoliile din living pe care proprietarul le achiziționase deja. Echipa a preluat această culoare și a folosit-o în celelalte încăperi pentru a obține un design unitar. În plus, au intervenit cu accente metalice arămii pentru un plus de eleganță și de căldură.

 

 

Întregul spațiu rezultat în urma amenajării este unul funcțional, echilibrat și versatil, care să se muleze pe nevoile viitorilor săi utilizatori. Și, deși a fost denumit Antarctica, apartamentul nu pare deloc friguros. Dimpotrivă, combinația dintre albastru, culorile neutre, accentele arămii și multiplele surse de lumină este una mai mult decât reușită, transmițând sentimentul de confort și căldură primitoare.

 

Foto: Miso Architects

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful