Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui tânăr fotograf profesionist, provocarea designerului de interior a fost să conceapă un proiect „deschis” și fluid, cu o zonă de lucru independentă, dar în dialog cu livingul. Mobilierul de designer, piese vintage de familie și combinațiile de culori îndrăznețe au creat un rezultat foarte personal. Fără a renunța la alegeri practice, au ales ca bucătăria să fie în aceeași cameră cu sufrageria pentru a întâlni stilul de viață al doamnei casei, care adoră să gătească și de multe ori să găzduiască prieteni. În living, nuanța pastelată a pereților, într-un finisaj verde salvie, se potrivește de minune cu nuanța parchetului de stejar montat tip solzi de pește. Atmosfera este moderat nordică și coexistă cu accente contemporane și vintage, rafinate prin detalii. Tot în sufragerie, bufetul vintage sprijinit de perete a fost restaurat și revopsit în roșu aprins, evidențiat de luminile care coboară pe laturile lui. Vedeți, în imaginile de mai jos, amenajarea întregului apartament.

 

Foto: Cose di Casa

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful