Vă prezentăm încă un proiect marca Miso Architects plin de creativitate și funcționalitate. De data aceasta e vorba de casa unei familii cu doi copii din Giurgiu, cu o suprafață de 300 m² distribuiți în trei dormitoare și trei băi. Un proiect de lungă durată (2 ani) care are drept rezultat un spectacol de contraste și combinații surprinzătoare de materiale, culori, lumini. Îl admirăm împreună în cele ce urmează, abia așteptăm să-l vedeți!

 

 

Emerald elegance a pornit de la culorile preferate ale clienților, verde smarald și turcoaz, care sunt prezente aproape în fiecare cameră sub diferite forme, textile, finisaje, piese de mobilier sau placări ceramice. Amenajarea este departe de a fi una banală și surprinde prin multe oglinzi, un perete verde, culori calde și riflaje care te invită într-o atmosferă elegantă și primitoare. Spațiul de la parter este amplu, deschis, cu accente impunătoare precum placarea tavanului din dining cu un panou retroiluminat, riflajele ce urcă pe tavan și conturează zona de living, canapeaua într-o nuanță caldă de turcoaz. Peretele TV placat cu ceramică gri și parchetul într-o nuanță deschisă de stejar echilibrează totul.

 

 

Bucătăria surprinde și ea prin combinația de texturi și culori în aceeași notă elegantă. Lemn, plăci de ceramică gri deschis și plăci de faianță verde smarald, potrivite perfect cu lămpi suspendate din sticlă și scaune înalte transparente de bucătărie.

 

 

Soluțiile creative de iluminat găsite pentru scara interioară o scot complet din anonimat și îi dau personalitate, o transformă într-un spațiu de sine stătător și demn de admirat independent de restul casei.

 

 

În dormitorul matrimonial predomină culorile închise, fără să lipsească însă turcoazul și accentele aurii, vedetele întregii amenajări. Este un spațiu elegant, care inspiră odihnă și relaxare indiferent de momentul zilei.

 

 

Baia matrimonială este piesa de rezistență a casei. Toate obiectele sanitare și finisajele alese aici au dus la un rezultat scenografic, un spațiu misterios, de o eleganță aparte. Ai zice mai degrabă că te afli în baia unui centru de spa sau a unui hotel de 5 stele, modernă, elegantă, care te invită la relaxare de la primul pas pe care îl faci înăuntru.

 

 

Tot la etaj, camerele copiilor sunt spațioase și pline de culoare, de la tapetul jucăuș la draperiile din catifea și corpurile de iluminat din marmură. Primesc lumină naturală din abundență și oferă spațiu atât pentru odihnă, cât și pentru studiu sau activități de relaxare.

 

 

O locuință elegantă și originală, impresionantă și surprinzătoare, ce a rezultat în urma a doi ani de eforturi continue, o colaborare strânsă cu proprietarii și satisfacții pe măsură.

 

Foto: Miso Architects

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful