Proprietarii, o familie suedeză cu trei copii, au decis să se mute din centrul Stockholmului într-o zonă mai liniștită. Au găsit terenul potrivit lor în Resarö, arhipelagul Stockholm, și au construit în 2016 această casă de 196 m² din cherestea, exact cum au visat-o. Și-au dorit o locuință rustică, astfel că, după cum vom vedea în imaginile următoare, în amenajare predomină elementele stilului scandinav rustic: tapetul floral, podelele din scânduri late, soba din teracotă și mobilier vechi din lemn, totul în culori cât mai naturale. Bucătăria este plină de personalitate, cu dulapuri superioare albe, cele inferioare fiind de un gri închis cu butoni din ceramică, și chiuvetă farmhouse, nelipsită într-un decor rustic. Sala de mese a fost mobilată cu unele dintre cele mai iubite piese de mobilier ale proprietarilor: masa pliabilă din secolul XIX, scaunele din trestie și canapeaua de bucătărie.

 

Foto: Leva&Bo

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful