Proiectul de amenajare a fost realizat de echipa de designeri de interior de la In House Design pentru o familie cu două fete, în complexul rezidențial MATEI VOIEVOD Residence, din București. Proprietarii au achiziționat apartamentul cu toate finisajele la cheie (pardoseli/ uși/ tâmplărie ferestre/ dotări băi), urmând ca echipa de designeri să se ocupe de partea de concept de design pentru piesele de mobilier custom și ready made, alegerea potrivită a corpurilor de iluminat în funcție de suprafața și utilitatea camerei, decorarea cu perdele/ draperii / rolete și consultanță pe perioada implementării proiectului. Vedem, în imaginile ce urmează, rezultatul unei colaborări ușoare între echipa de designeri și clienții lor.

 

 

Suprafața totală de amenajare a fost de 91.5 m², formată din suprafața utilă a casei + suprafața balcoanelor. Familia, formată din doi părinți și doi copii, și-a dorit o amenajare modernă, în stil scandinav, lejeră, care să se supună mai mult funcționalității, să le ușureze viața și să le sporească gradul de confort. Proiectarea a durat aproximativ 2 luni, timp în care echipa de designeri a avut în vedere optimizarea fiecărui spațiu din casă după necesitățile fiecărui membru al familiei.

 

 

Părinții, pasionați de lectură și de plante naturale, și-au dorit să armonizeze camera de zi și să integreze ambele pasiuni într-un singur loc. Rolul echipei de la In House Design a fost de a transforma acest spațiu de aproximativ 22 m² într-o oază de liniște și confort.

 

 

Bucătăria lungă și îngustă a fost amenajată în cel mai practic mod cu putință, fiind dotată cu multe spații de depozitare și toate electrocasnicele moderne de care familia are nevoie. Spațiul de lucru este generos considerând dimensiunea mică a încăperii.

 

 

Copiii, două adolescente pasionate de artă și frumos, și-au pus amprenta în camera lor prin tablouri și decorațiuni aparte. Provocarea acestui proiect, spun designerii, a fost organizarea din punct de vedere funcțional a camerei fetelor, care are o suprafață de aproximativ 15 m², și să reușească să găsească numitorul comun pentru ambele surori, cu vârste diferite.

 

 

Ambele părți implicate în proiect se bucură de comunicarea bună pe care au avut-o. După confirmarea conceptului prezentat de echipa In House Design, partea de implementare a fost cursivă și naturală, fără să ridice mari probleme.

 

Foto: Călin Stan pentru In House Design

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful