Inițial de numai 40 m², casa de vară construită de Rikke și Jonas, pe atunci cuplu cu un singur copil, a trebuit să fie extinsă prin transformarea terasei exterioare, de 20 m², într-un dormitor. Între timp, familia a crescut cu încă doi copii, așa că planurile lor de viitor includ și alte construcții pentru mărirea suprafeței casei. Însă obiectivul lor inițial a fost atins: își văd copiii alergând pe câmp sau printre garduri vii până la casa bunicilor din apropiere și au creat un refugiu confortabil, aerisit și luminos. Și-au construit bârlogul exact cum l-au visat, cu tavane înalte, pereți albi, spații deschise. Moștenirile, descoperirile reciclate sau recondiționate și fosilele pe care copiii le adună de pe plajă sunt câteva dintre lucrurile despre care Rikke crede că au cel mai mare aport la o adevărată atmosferă de casă de vară.

 

Foto: Anitta Behrendt Via: Bolig Magasinet

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful