Project: Gowanus House Architect: BAAO Location: Brooklyn, NY.

Casă din Brooklyn, New York, reproiectată în funcție de magnoliul din grădină și amenajată în tonuri vesele de culoare

 

Familia de patru persoane, soț și soție care lucrează în domeniul editorial, și cele două fiice ale lor, au locuit în această casă timp de zece ani înainte de a decide să înceapă renovarea pentru a extinde bucătăria și pentru a crea camere mai mari pentru fiicele lor. Un factor principal în planificarea reamenajării a fost lucrul în jurul unui arbore de magnolie existent, pentru a se asigura că acesta va avea suficientă lumină și spațiu pentru a se dezvolta. Finisajele prezintă o mulțime de culori vibrante, modele, texturi și colțuri confortabile pentru relaxare. Scările existente au fost refăcute pentru a se extinde până la etajul doi. O oglindă personalizată atârnă peste șemineul din marmură existent în living. Bucătăria este construită din lac personalizat și dulapuri de brad, într-un ton cald care se potrivește cu podelele rustice din pin. Sala de mese este situată în prelungirea bucătăriei și are o bancă la fereastră, cu vedere la curtea din spate. Vă lăsăm să admirați această locuință prin imaginile de mai jos, în care fiecare detaliu atrage atenția și bucură privirea.

 

Foto: Barker Associates Architecture Office

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful