Astăzi admirăm un apartament scandinav de 64 m², cu două dormitoare plus living și bucătărie dispuse în plan deschis, situat într-o clădire construită în 1929. Starea în care se află construcția este încă foarte bună, iar întregul apartament a fost renovat cu o mână atentă pentru a păstra aspectul anilor 1920. Detaliile originale, precum ușile, stucatura, podeaua și holul de servire cu dulapuri superbe au fost păstrate pentru a aminti de trecut. În plus, bucătăria, care a fost mutată, a fost reconstruită în stilul contemporan al anilor ’20. Lumina pătrunde prin ferestre înalte cu nișe adânci, iar înălțimea generoasă a tavanului creează o atmosferă luminoasă și aerisită. Ferestrele și balconul însorit sunt orientate spre o curte interioară plină de verdeață.

 

Foto: Alvhem

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful