Designerul de interior Loredana Lica de la Indesiho Grup a preluat proiectul de amenajare a acestui apartament de 66 m² din Ilfov, București, și a decis să păstreze finisajele existente pentru pardoseală, placările pereților din bucătărie și baie, totul pentru a se încadra în bugetul restrâns de care au dispus proprietarii.

 

 

Clienții și-au dorit un spațiu aerisit și luminos, o atmosferă cozy, cu o paletă cromatica formată din culori neutre, accente de verde și albastru, inserții din alamă. Au vrut materiale naturale, decorațiuni cu textură simplă, mate și tactile, cât mai multe spații de depozitare și mult lemn. Din acest motiv, conceptul a fost gândit și adaptat pentru stilul modern, cu elemente specifice stilurilor scandinav și contemporan.

 

 

În living, hol și dormitor, designerul a optat pentru mobilier la comandă pentru a eficientiza spațiul și pentru a gândi conceptul după nevoile și cerințele proprietarilor. Stereotomia pereților în living și dormitor este dată de fototapetul din vinil cu peisaj de natură, respectiv tapetul decorativ din vinil care imită betonul, iar pata de culoare din hol este dată de vopseaua lavabilă verde pastel. Atmosfera relaxantă este suplimentată de suspensiile alese cu lumina neutră.

 

 

Deși bugetul a fost unul redus, sentimentul oferit de acest apartament în urma amenajării este unul de locuință modernă, plină de tehnologie și utilitate, de smart home. Ne așteptăm să găsim senzori și camere care să ușureze viața proprietarilor sau sisteme de supraveghere care să le ofere și mai multă siguranță și liniște în căminul lor. Un exemplu excelent de design de calitate fără nevoia unui împrumut bancar.

 

 

Dormitorul este suficient de generos ca suprafață pentru două persoane și are un design extrem de plăcut, plin de texturi, modele și materiale diferite. Nuanțele de gri predomină, iar, împreună cu accentele de verde smarald, se potrivesc de minune cu pardoseala în nuanța stejarului.

 

 

Pentru bucătăria lungă și îngustă, designerul a ales să cumpere mobilierul de la un magazin din București, lucru care a ajutat-o să nu depășească bugetul, dar care a întârziat un pic proiectul deoarece produsele comandate nu erau întotdeauna în stoc la momentul potrivit. așa că au sosit treptat.

 

Foto: Indesiho

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful