Construită acum 80 de ani și situată pe o plajă din California, casa de 150 m² avea nevoie de o renovare majoră. Noii proprietari au redecorat, au unit livingul și bucătăria și au adăugat încălzire prin pardoseală la încălzirea cu lemne deja existentă. În bucătărie au optat pentru lămpi din răchită suspendate deasupra insulei, blaturi din cuarț alb și scaune de bar rotunde din lemn, fără spătar. Fereastra de deasupra chiuvetei de bucătărie este încadrată cu scânduri vechi și oferă o priveliște minunată către golf și către căsuța de oaspeți. Unul dintre dormitoare a fost separat de living prin montarea de uși glisante, iar al doilea se bucură de vedere către plajă. La capătul pontonului se află o casă de oaspeți minusculă, care poate fi folosită ca birou. Pentru foștii proprietari, a fost atelierul unui artist, iar mai apoi un coafor.

 

 

Foto: Carley Summers pentru CM Natural Designs

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful