Spațiile deschise, mobilierul original în stil mid-century și câteva accente boho dau viață acestei amenajări. Designerul de interior Natalie Myers de la Veneer Designs a știut că este dragoste adevărată atunci când a văzut această casă de la mijlocul secolului, construită în 1962, în Ladera Heights, California. Cu o repartizare a spațiului în patru dormitoare și trei băi, locuința a trebuit să treacă printr-o renovare cuprinzătoare. Astfel, casa s-a transformat într-o locuință caracterizată de spații deschise și luminoase, amenajate într-un stil minimalist și organic, cu accente boho și mid-century, unde albul și lemnul sunt la ele acasă. În timpul renovării, Natalie a decis să extindă baia principală, incluzând o fereastră mare cu vedere la grădină și o cadă de sine stătătoare care arată ca o sculptură. O puteți admira în imaginile de mai jos, împreună cu restul acestei case extraordinar de frumoasă.

 

Foto: Mi Casa

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful