Proprietarii s-au îndrăgostit de această locuință din Mill Valley și au vrut să o extindă fără să piardă din farmecul ei britanic. Pentru asta, au apelat la arhitectul Gil Schafer și la designerul de interior Rita Konig, iar rezultatul fabulos al muncii celor doi se poate observa încă de la intrarea în casă. Locurile pentru relaxare predomină, de la bănci și scaune din lemn, la locuri confortabile pentru citit lângă fereastră sau încastrate în pereți. În timp ce majoritatea casei este decorată în culori deschise, sala de mese și camera de oaspeți (care include și un bar) diferă prin pereții vopsiți în nuanțe închise combinate cu mult lemn. Influența californiană este vizibilă în sufragerie prin schema de culori deschise folosită, însă canapeaua florală și scaunul din piele readuc amintiri din căsuțele englezești. Grădina, extrem de generoasă, este amenajată pe mai multe niveluri, cu mai multe terase. Intimă, plină de verdeață, oferă multiple locuri din care puteți admira frumusețea acestei case.

 

Foto: Gil Schafer & Rita Konig

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful