Acest apartament superb, de 67 m², este situat la mansarda unei clădiri istorice din Gotenburg, Suedia, și este un spațiu senzațional, o să vedeți de ce. În primul rând, tavanul are o înălțime de 4 metri, iar lumina naturală pătrunde prin ferestrele mari, care pornesc din podea și au aceeași înălțime. Apoi, dormitorul a fost amenajat deasupra bucătăriei și are pereți din sticlă transparentă care delimitează spațiul și în același timp asigură lumină suficientă în cameră. În living, patul de zi creează locuri suplimentare de stat în timp ce nu aglomerează spațiul mai mult decât o canapea sau un fotoliu obișnuit. Paleta de culori este liniștită, cu tonuri de gri și alb, dar unele elemente din lemn și scaunele de sufragerie galben muștar adaugă căldură și culoare. Combinația de forme rotunde și pătrate face interiorul mai dinamic. Cu siguranță vă vor bucura imaginile de mai jos. Inspirație plăcută!

 

Foto: Bjurfors

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful