Duplexul pe care urmează să îl admirăm are o suprafață foarte generoasă, de 168 m² și este structurat în cinci camere, trei băi, dar și două terase de 80 m² în total. Designerii de la Miso Architects au preluat proiectul atunci când apartamentul era finalizat și curat, cu parchet și pereții vopsiți, băile finisate și echipate. Amenajarea nu a necesitat niciun fel de modificări de compartimentare, ci completări de mobilier realizat la comandă, placarea pereților de accent de la parter, reparația deckului de pe terase, plus decorațiuni și textile care să ducă întreaga atmosferă într-o zonă elegantă și sobră. Totul realizat în numai 3 luni.

 

 

În dorința de a închiria ulterior apartamentul, proprietarii au oferit libertate și încredere maximă designerilor în alegerea finisajelor de completare și a pieselor statement de mobilier. Haideți să ne bucurăm împreună de rezultat.

 

 

Primul nivel al duplexului, alcătuit din zona de intrare, dining, living cu bucătărie open space, birou și grup sanitar, avea deja accente tobacco în furnirul mobilierului existent în bucătărie – de aici și numele proiectului. Designerii au continuat cu aceeași nuanță pentru mobilierul custom made din living și au punctat din loc în loc culoarea pentru a obține un spațiu unitar. O regăsim și în tapițeria scaunelor de bar, în finisajul măsuței de cafea sau în scaunul de birou din prima camera.

 

 

Întreg parterul acestui duplex este un statement de eleganță și rafinament, iar drept dovadă stau masa de dining din marmură, multiplele tonuri sobre de negru, catifeaua draperiilor și țesătura fină a canapelei.

 

 

Trecerea către nivelul superior se face pe scara interioară placată cu lemn, pe care cei de la Miso au ales să o evidențieze cu ajutorul unui tapet la fel de spectaculos ca balustrada futuristă realizată din sticlă.

 

 

Etajul este, de fapt, zona de noapte, alcătuită din trei dormitoare și două băi. Două dintre dormitoare au fost pregătite pentru oaspeți / copii, cu mobilier ușor de folosit indiferent de viitoarea destinație a camerelor. Canapelele extensibile sunt foarte versatile și eficientizează spațiul. Birourile și dulapurile pentru depozitare au fost realizate pe comandă, iar accentele elegante sunt date de micile piese de mobilier din comerț, precum măsuțele laterale, și de piesele de decor în aceleași tonuri folosite la parter.

 

 

Dormitorul matrimonial și baia acestuia spun o poveste aparte. Totul aici este altfel, te simți parcă într-un hotel de lux, cu priveliște asupra întregului oraș, cu deschidere pe terasa cu șezlonguri și zona de bar.

 

 

În dormitor, designerii au ales piese de mobilier cu accente honey – tobacco, pentru a continua tema parterului și a păstra aceeași notă sobră și elegantă. Noptierele punctează acest aspect și se potrivesc perfect cu patul custom made. Veiozele aurii pun în valoare textura catifelată a tăbliei de pat realizată și ea pe comandă.

 

 

Tot acest spațiu interior desfășurat pe doua niveluri are deschidere către două terase generoase de 80 m² în total, care nu puteau să nu fie puse în valoare. Au fost create astfel mai multe zone de relaxare – zonă de citit și socializare cu fotolii și canapea, zonă de dining alcătuită dintr-o masă cu șase scaune, zona de baldachin pentru relaxare, iar la etaj zona de spa cu șezlonguri și zona de bar cu fotolii tip șezlong și masă de bar cu sistem de răcire.

Nimic nu a fost ales aleatoriu pentru această lucrare. Fiecare mic detaliu a contat, iar rezultatul i-a uimit pe proprietari și continuă să ne uimească și pe noi.

 

Foto: Sabin Prodan pentru Miso Architects

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful