Un cuplu tânăr din Tel Aviv a decis să cumpere și să renoveze acest apartament cu patru camere și o suprafață de 100 m² gândindu-se la noua lor viață alături de pisica lor, cei doi căței și de bebelușul născut în timpul procesului de amenajare. Persoana care s-a ocupat de transformarea locuinței în una modernă, relaxată și luminoasă a fost designerul de interior Maya Sheinberger. Cu albul și griul drept culori principale, zonele comune au fost proiectate în plan deschis și într-un stil 100% contemporan și minimalist.

 

 

Astfel, imediat ce intrăm în casă, găsim o cameră mare care integrează bucătăria, sufrageria și o zonă de luat masa. În dormitorul principal, un compartiment de sticlă cu ușă glisantă și cadru de oțel este responsabil pentru separarea băii de dormitor, permițând astfel o ușoară redistribuire a spațiilor și o extindere subtilă a încăperii. Camera bebelușului era situată vizavi de dormitorul părinților, proiectată într-o combinație foarte neutră de lemn și mobilier gri. Ultima cameră a devenit un birou perfect pentru lucrul de acasă.

 

 

Dacă îți plac piesele de mobilier din această casă, pe FAVI găsești zeci de piese, accesorii și obiecte de decor care să recreeze acest stil chiar la tine acasă.

 

 

Câteva imagini cu apartamentul înainte de renovare:

 

Foto: Mi Casa

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful