Acest duplex contemporan se află într-o clădire elegantă din inima centrului istoric al orașului Rovereto, Italia. Designerul de interior Matteo Bonvecchio s-a ocupat de amenajarea lui încă de la primele idei ale proiectului. El a decis că elemente originale ale clădirii, precum grinzile expuse și podeaua continuă din lemn de stejar, se vor potrivi de minune cu noul design contemporan, spațios, în plan deschis, al apartamentului. Mare parte din mobilier a fost făcut la comandă și vopsit într-un verde-albăstrui marin, care amintește de petele îndrăznețe de culoare folosite în casele din anii ’60. Această nuanță marină este firul comun care leagă și delimitează totodată spațiile din duplex. Tablourile și obiectele de decor sunt ceva de la care cu greu îți poți lua ochii. Vedeți mai jos.

 

Foto: Matteo Bonvecchio

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful