Apartamentul de 63 m², cu două camere și bucătărie, este situat într-o clădire de la începutul secolului și uimește prin structura lui deosebită, amenajată în plan deschis, cu ferestre impresionante și puțin peste 3 metri până la tavan. Accesul în apartament se face printr-o casă a scărilor de formă circulară, din cărămidă, care trece prin interiorul locuinței. Astfel, intrăm direct în bucătărie/ living, o cameră mare și luminoasă, ce înconjoară curbura casei scării. Bucătăria este practică și elegantă, cu suprafețe de lucru generoase, multe spații de depozitare, cărămidă și podele originale. Dormitorul este spațios și amenajat în aceleași culori calde, neutre, ca restul apartamentului. Baia iese un pic din atmosfera tradițională scandinavă prin încălzirea modernă în pardoseala realizată din gresie. Atât de diferit, fermecător și unic în felul lui!

 

Foto: Entrance

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful