Un birou modern, liniar și neutru a fost transformat în locuința colorată și primitoare a unei tinere. Scopul principal al reamenajării a fost evidențierea zonelor și mărirea spațiului prin iluzii optice bazate pe blocuri de culoare, tapet și oglinzi. Studiind personalitatea clientei, obiceiurile, gusturile, inclusiv culorile ei preferate, designerii italieni de la Chroma Studio au optat pentru o paletă delicată si armonioasă, variind de la verde salvie la roșu cărămiziu și trecând prin albastru pudrat. Culorile alese pentru acest proiect au modelat încăperile și au mărit spațiul, dovedind că până și cele mai mici proiecte, precum acest apartament de 50 m², pot fi puse în valoare și transformate în locuințe primitoare și confortabile.

 

Foto: Chroma Studio

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful