Ansamblul de apartamente în care se află această locuință a fost construit între anii 1912-1914 și, chiar dacă interioarele sunt destul de moderne, păstrează totuși mult din caracterul trecutului în detaliile arhitecturale. În acest proiect a fost inclusă și mansarda, transformată într-un spațiu locuibil, luminos și confortabil, cu o cameră de zi, un loc de citit și ieșire către terasa mică de pe acoperiș. La etajul de jos, bucătăria devine inima casei. Are podele frumoase din lemn, loc suficient pentru o masă mare, blat din marmură și rafturi verzi. Spațiul de sub scări nu se pierde. Aici vei găsi frigiderul și congelatorul. Dormitorul este vopsit într-o nuanță de roz caise. Există o mică nișă care este folosită ca un mic colț de ședere cu o masă mică, montată pe perete. Baia este mică, dar datorită plăcilor albe nu se simte. Nișa este folosită pentru mașina de spălat, iar pentru depozitare există dulapuri suspendate. O căsuță minunată din care ne putem inspira pentru proiectele noastre.

 

Foto: Jonas Berg Via Stadshem

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful