Un vechi hambar englezesc a fost transformat într-un apartament industrial foarte spațios și plin de lumină naturală ce pătrunde prin ferestrele înalte de 3m și ușile glisante din sticlă, la fel de înalte. Cu vedere neîntreruptă la peisajul rural și la zidul jos de cărămidă care delimitează proprietatea, interiorul este cel puțin la fel de spectaculos datorită tavanelor înalte și boltite, decorate cu lumini arhitecturale, scărilor metalice și grinzilor din oțel, vopsite și expuse. O amenajare plină de culoare, texturi diferite și elemente surprinzătoare, puse în valoare cu mult bun gust de designerii de interior.

 

Foto: 1st Option

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful