Înălțimea generoasă a tavanului și detaliile atrăgătoare, cum ar fi șemineul, tocurile ușilor, plintele înalte de podea și parchetul de stejar model „solzi de pește”, dau eleganță și o atmosferă vintage acestui apartament de patru camere. Livingul este aerisit, cu lumină naturală puternică și vedere frumoasă la grădină. Bucătăria a fost renovată cu mult bun gust și include o zonă de luat masa pentru petreceri mari. Dormitorul principal cuprinde o zonă de lucru sau de studiu, precum și spațiu amplu de depozitare în dulapul construit pe unul din pereți. Celelalte două camere sunt perfecte pentru copii sau drept camere de studiu/oaspeți.

 

Foto: Franzon du Rietz

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful