Situat pe colț într-o clădire de la începutul secolului XX, în orașul Linnaeus din Suedia, acest apartament de 62 m² a fost parțial renovat, păstrând totuși multe dintre elementele arhitecturale originale. Tavanul înalt încadrat de mulaje din ipsos, ferestrele mari, podeaua originală recondiționată și soba de teracotă din dormitor, încă funcțională, reprezentativă pentru casele din nordul Europei, contribuie la farmecul acestei amenajări în aceeași măsură ca elementele de decor adăugate în timpul renovării din 2021. Accentele florale și plantele verzi nu sunt neobișnuite în designul scandinav, însă proprietarul acestui apartament a plusat cu tapetul floral din hol și din bucătărie pentru mai multă căldură și bună dispoziție. Un echilibru perfect între contraste puternice și zone cu design în tonuri neutre.

 

Foto: Entrance

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful