Înconjurată de podgoriile Bodega La Melonera și cu vedere la munții Ronda, această casă (La Caldera) face parte dintr-un proiect unic în sudul Europei, numit The Wine and Country Club (dezvoltat și scos la vânzare de firma de consultanță Colliers), format din 28 de moșii independente. Situată în mijlocul unei poieni veche de secole, casa are un design liniștit, elegant, modern și respectuos cu mediul înconjurător. Haideți să descoperim împreună, din cele ce urmează, acest loc de vis.

 

 

La Caldera este atât de în ton cu peisajul verde și relaxant în care se află încât are două sufragerii, una dintre ele în aer liber. Zona Ronda se bucură de o climă excepțională, dar cum noaptea se poate răci binișor, dezvoltatorii au ales să instaleze câte un șemineu integrat în ambele livinguri. La interior, tavanul înalt și ferestrele generoase te fac să uiți că nu mai ești pe terasă, oferă spațiu și luminozitate. Piese contemporane și funcționale au fost combinate cu piese clasice de design, oferind astfel caracter și rafinament încăperii. Draperiile de in se potrivesc perfect cu imprimeul artizanal al scaunelor sau cu mesele tip consolă din fier și lemn.

 

 

Precum această casă fermecătoare protejează mediul înconjurător, la fel ar trebui protejată și ea, considerăm noi, pentru mai multă siguranță și confort sporit. O mini cameră este oricând o alegere smart și, împreună cu aparatură spionaj telefon, poți spori controlul asupra locuinței.

 

 

Peisajul este atât de important încât toate camerele au ferestre și uși cu acces spre exterior. Peisajul și vinul, pentru că un „plus” al The Wine and Country Club este că viitorul proprietar al acestei case își va putea face propriul vin, cu sprijinul și sfaturile Bodega La Melonera. De asemenea, noii proprietari pot avea o grădină proprie, precum cea pe care o vedem la ieșirea dintr-unul din dormitoarele duble, care, ca restul camerelor din casă, se deschid aproape complet spre grădină. În acest dormitor, designerul a proiectat o tăblie încastrată în perete, cu un blat practic, din lemn natural de stejar.

 

 

Camera are acces la o mică terasă înconjurată de tufe de trandafiri, așa că au ales să decoreze cu piese puține, dar bine alese. Scaunul alb-negru cu picioare de tec, o piesă care dă personalitate și căldură, este preferatul nostru.

 

 

Aceeași notă modernă, relaxată și elegantă ne așteaptă și în bucătărie. Amenajată într-un alb minimalist cu linii drepte, cu blat de porțelan în aceeași culoare și o insulă mare cu sertare, care se prelungește ca bar de mic dejun, această bucătărie este atât confortabilă, cât și foarte fotogenică. Din nou, podgoriile care înconjoară casa atrag atenția, deoarece și din bucătărie se poate ieși pe o terasă ideală pentru mese în aer liber.

 

 

Iubirea pentru natură, care a stat la baza amenajării acestei moșii, se vede încă de la intrare. Scările pe care se face accesul au fost proiectate în jurul copacilor bătrâni din fața casei.

 

FOTO: EL Mueble

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful