Amplasat într-o clădire construită în 1913, acest apartament de 38,5 m² din Suedia, are avantajele caselor construite în acele vremuri – ferestre generoase, care dau într-o curte liniștită, podele din lemn masiv și tavanul înalt de aproximativ 3,3 m. Proiectul a pornit de la o încăpere mare pe care designerii au trebuit să o transforme într-o locuință funcțională pentru o persoană. Astfel, ei au decis să construiască dormitorul la mezanin, deasupra bucătăriei, pe care au separat-o de living printr-un perete din sticlă. Decorul este aproape tot alb – pereții, mobila, podelele, completat perfect de materiale naturale, tablouri, plante și obiecte dragi proprietarului.

 

Foto: Alvhem

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful