Stilul amenajării acestei vile din Polonia a fost ales de designer-ul Agnieszka Szymańska-Konik de la InStudio în funcție de dorințele și nevoile proprietarilor, o familie polonezo – tunisiană cu 5 copii. Soțul, de origine tunisiană, și-a dorit foarte mult să aibă în casă elemente de decor care să îi amintească de rădăcinile lui, astfel că designer-ul a inserat câteva accente orientale folosind, în mare parte, obiecte pe care familia le avea deja din călătorii sau din țara natală a lui Mehdi, precum tablouri cu vederi tunisiene, Hamsa (Mâna Fatimei), despre care se spune că protejeză de energiile negative, sau ochiul profetului, simbol nelipsit din nicio casă din Tunisia. Mai multe detalii despre această amenajare, în cele ce urmează.

 

 

Suprafața casei este suficientă pentru o familie așa numeroasă, iar interiorul, modern, extrem de confortabil și clasic totodată, este exact ce și-au dorit. Deși reticenți inițial la unele idei ale designer-ului, au avut încredere în ea, astfel că acum se bucură de detalii îndrăznețe precum tapetul bleumarin din living sau pereții gri, care evidențiază obloanele și ferestrele mari și albe.

 

 

Bucătăria pare să fie cel mai modern loc din casă, combinația de pereți și mobilă albă cu blatul din granit și electrocasnicele negre dau senzația unei smart home, plină cu tehnologie de ultimă oră, cu prize și senzori inteligenți. Dacă și voi vă doriți o casă smart, Alecoair are soluții pentru toate încăperile casei voastre.

 

 

Bucătăria și locul de luat masa comunică foarte lin prin același model de pardoseală de o nuanță caldă, naturală. Nu lipsesc nici de aici accentele mediteraneene, prin faianța din bucătărie și covorul de sub masă, ambele de inspirație marocană.

 

 

Pentru amenajarea dormitorului, proprietarii și-au dorit culori pastelate. Au vrut ca această cameră să fie oaza lor de liniște după multă muncă și călătorii îndelungi, astfel a rezultat această combinație relaxantă de nuanțe de albastru, cu tapet floral delicat și tapițerie crem catifelată.

 

 

Nici din baie nu lipsesc accentele marocane, care se pot observa pe plăcile de gresie, și nici plantele, care ne duc cu gândul la un spa în mijlocul naturii.

 

 

Terasa cu acces la piscină este locul preferat de Joanna. Aici își bea în fiecare dimineață cafeaua turcească și meditează sau citește timp de jumătate de oră. Uneori iau cina pe terasă sau petrec seri împreună cu prietenii la lumina lămpilor cumpărate în timpul unei călătorii în Turcia. Amenajarea acestei vile este cel mai bun exemplu că este posibil să îndeplinești doleanțele tuturor membrilor unei familii, indiferent cât e de numeroasă, însă este nevoie de hotărâre și deschidere către nou.

 

Foto: Weranda

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful