Chiuvete colorate din oțel inoxidabil pentru bucătării moderne

 

Mulți dintre noi am ajuns să considerăm chiuvetele din INOX de domeniul trecutului și să nu le mai luăm în calcul atunci când ne amenajăm bucătăriile, însă aceste chiuvete colorate de la Evivo vin să ne demonstreze că nu avem dreptate. Imaginile din acest articol vă vor convinge cu siguranță să le mai dați o șansă.

 

Chiuveta Marmara Cupru se poate achiziționa de aici.

 

Chiuvetele Laveo Marmara sunt combinație de materiale de înaltă calitate, funcționalitate și design modern. Disponibile în 4 culori (silver, gold, cupru, grafit), cu o cuvă dreptunghiulară generoasă, ele au avantajul rezistenței la temperaturi atât scăzute, cât și ridicate, la lovituri și zgârieturi.

 

Chiuveta Marmara Grafit se poate achiziționa de aici.

 

Culorile alese pentru finisaj, cu sita în aceeași nuanță, aspectul metalic neted, forma și dimensiunea mare fac ca aceste chiuvete să se potrivească perfect în bucătăriile amenajate în stil modern, minimal, contemporan sau industrial, unde sigur vor deveni punctul principal de atracție.

 

Chiuveta Marmara Gold se poate achiziționa de aici.

 

Pe Evivo găsiți și baterii de bucătărie care să se potrivească și să pună în valoare frumusețea cromatică a acestei coleții de chiuvete. Spor la amenajat!

 

 

Chiuveta Marmara Silver se poate achiziționa de aici.

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful