Oferte de Black Friday pentru casa ta

Sponsored

 

 

Azi, vineri 12 noiembrie, pare o zi ca oricare alta! Dar nu e, nu-i așa?! Este cea mai ”vânată, bântuită, urmărită” vineri din an! Este Black Friday! Iar magazinul Chilipirul-zilei v-a pregătit o listă foarte lungă de surprize! Dar cine este Chilipirul-zilei?

 

”Suntem un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Pornind de la acest slogan obiectivul este ca produsele noastre importate din Italia, Germania și Anglia, să fie mereu la prețuri accesibile publicului larg. Activăm în domeniul Home & Garden din mai 2018, iar în tot acest timp ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.”

De Black Friday, magazinul Chilipirul-zilei are reduceri pe bune de până la -60% și unele prețuri speciale, pe care le puteți descoperi mai jos:

Pe lângă aceste reduceri pe categorii, găsiți și alte prețuri speciale:

 

Pregătește lista cu produsele dorite, adaugă-le în coș și profita de super reducerile de Black Friday, de transportul gratuit la orice comandă, de extra reducerile la plata online sau transfer bancar și de posibilitatea de a plăti în rate egale, fără dobândă! Poți avea, astfel, un avans în sezonul următor, cel mai aglomerat din an, sezonul sărbătorilor, al decorărilor și al cadourilor!

 

 

Găsești și cadouri pentru cei mici:

 

 

 

Și ține minte, Black Friday la Chilipirul-zilei ține 3 zile ca-n povești, dar multe produse sunt cu stoc limitat, așa că asigura-te că primești tot ce-ți dorești!

 

 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful