A încercat cineva să numere de câte ori pe zi deschidem apa la bateria din bucătărie? Rezultatul, desigur, depinde de cât de numeroasă este familia și în ce măsură pregătim singuri mesele acasă, dar fără îndoială, în orice caz, arată că robinetul din bucătărie este unul dintre cele mai intens operate aparate din casă.

Calitatea și funcționalitatea sa, dar și potrivirea corectă cu chiuveta determină în mare măsură timpul pe care îl petrecem în bucătărie și confortul muncii, indiferent dacă gătitul este pasiunea noastră sau, mai degrabă, nu ne place să gătim și dorim să reducem această obligație la minimum.

Uneori, atunci când proiectăm bucătăria, tratăm bateria cu o relativă neglijență – ca un echipament necesar, dar nu îi oferim spațiu pentru a o scoate în evidență. Între timp, printre tipurile disponibile pe piață găsim numeroase modele care nu numai că au performanțe ridicate, dar cu forma, culoarea sau materialul din care au fost realizate, subliniază stilul și caracterul interiorului.

 

Baterie de bucătărie Ferro ZICCO, mai multe informații găsiți aici.

 

În interioarele decorate în conformitate cu cele mai recente tendințe, verdele domnește în toate nuanțele posibile, adesea juxtapus cu elemente din materiale naturale. Îl vedem pe pereți, pe fronturi de mobilier, în accesorii și plante vii. În bucătăria modernă, echipată cu mobilier într-o culoare malachită profundă foarte la modă, sub fereastră se află o chiuvetă cu finisaj granit negru cu o singură cuva și picurător. Decorul este perfect potrivit cu bateria ZICCO cu pipa arcuită, înaltă. Mânerul este plasat pe partea laterală a corpului și cu fața în sus, permițând utilizarea deplină a cuvei chiuvetei. Lămpile de designer de deasupra mesei și ghivecele cu ierburi completează decorul.

 

 

 

Înalta, acoperita cu un strat alb, cu unghiuri drepte, pipa bateriei de bucătărie ADORE atrage imediat atenția în bucătărie, unde albul maiestuos a fost combinat spectaculos cu lemnul, verdele închis și griul neutru. Aeratorul și cartușul ceramic garantează fiabilitatea bateriei și consumul economic de apă.

 

Baterie de bucătărie Ferro ADORE, mai multe informații găsiți aici.

 

ZUMBA este o baterie extraordinară cu proprietăți chiar magice. Pipa sa flexibilă poate fi ajustată în orice mod, astfel încât să putem spăla cu ușurință chiar și cele mai dificile zone ale chiuvetei. Este atât de flexibilă încât poți să speli orice în chiuvetă, de la vasele mici la cele mai înalte oale, fără să te mai gândești că poate nu încap din cauza bateriei. Vine în mai multe versiuni de culori – roșu, verde, galben, verde mentă, bej, gri, alb, albastru și negru-, ceea ce vă permite să o asortați cu culorile dominante din cameră sau, dimpotrivă, să realizați un accent contrastant puternic, de exemplu lămâie pe fundalul unei bucătării reci, in nuanțe de alb și albastru.

 

 

Iar dacă te plictisești de culoarea pe care ai ales-o inițial, avem opțiunea de a înlocui pipa bateriei, deoarece pipele Elastico sunt disponibile la vânzare și separat. Dispune de cartuș ceramic care reglează debitul și îți permite combinarea apei calde cu cele reci pentru a obține temperatura ideală, iar aeratorul FerroAirMix cu economie de apă reduce consumul de apă, fără a afecta confortul unui jet de apă abundent.

 

Baterie de bucătărie Ferro ZUMBA, mai multe informații găsiți aici.

 

TIGA este un produs din linia VerdeLine, care permite utilizarea economică și responsabilă a apei: aeratorul încorporat FerroAirMix, prin aportul de aer pe care îl aduce, determină un consum de apă mult mai redus – economiile ajung la 50%, ceea ce într-o gospodărie în care se gătește des are un efect pozitiv vizibil asupra bugetului. TIGA, ca orice baterie cu pipa înaltă vă permite să umpleți confortabil chiar și un vas înalt cu apă. Designul său neutru și versatil o face să se armonizeze perfect cu diferite stiluri. Cu toate acestea, formele moi, ovale o avantajează in bucătăriile originale, cu o notă retro.

 

Baterie de bucătărie Ferro TIGA, mai multe informații găsiți aici.

 

Mai multe detalii și modele de baterii de bucătărie găsiți la Ferro.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful