Cocori, iepuri și pisici roz – câteva dintre elementele surprinzătoare și pline de umor ale acestui proiect de amenajare realizat de designerii de interior de la ANCconcept, Kirill Ustinov și Pyotr Lukyanov. Haideți să descoperim împreună unde și-au găsit locul în decor aceste animale și ce idei putem prelua pentru propria amenajare.

 

 

Totul a mers bine de la bun început: un client adecvat, sau mai bine zis, un client care a venit prin Instagram, știa exact ce își dorea, a estimat sobru bugetul și a avut încredere în designeri ca profesioniști. Apartamentul este dreptunghiular – potrivit lui Kirill Ustinov și Pyotr Lukyanov, acesta este un succes incredibil, deoarece casa în care se află seamănă cu un vierme în plan. Prin urmare, proiectul a fost ușor și, cel mai important, distractiv.

 

 

Clientul, o fată cu un bun simț al umorului, era pregătită pentru soluții de planificare și decorare non-standard, dar fără a compromite confortul. Principala condiție pentru ea a fost un număr mare de locuri de depozitare în care să poată ascunde tot ceea ce nu ar trebui să fie la vedere.

 

 

Designerii au identificat două nișe în apartament (unul dintre ele are o dimensiune puțin mai mică decât dormitorul), au organizat în el o spălătorie separată cu o mașină de spălat și uscător și un raft pentru produse chimice și articole de uz casnic. În cel de-al doilea au proiectat un sistem complex care încadrează fereastra din bucătărie-sufragerie. Include o bibliotecă, sertare sub fereastră și un scaun pentru lectură, care poate ajuta proprietara și în cazul în care îi sosesc pe neașteptate foarte mulți oaspeți.

 

 

 

 

 

În cazul în care stați de prea mult timp în apartamentele înghesuite de la bloc și vă doriți să vă mutați la casă, ar fi bine să vă documentați despre aceste reguli de construcție, dar și să aveți o idee despre ce înseamnă procesul de renovare acoperiș.

 

 

Creativitatea, după cum știți, fascinează și captează, astfel încât lucrările de construcție au mers rapid, dar lucrările de decorare au continuat și au continuat după ce clientul s-a mutat în noua ei casă. Baia, de exemplu, a fost revopsită de mai multe ori pentru a arăta ca pisicile chinezești roz care își fluturau labele pentru a atrage noroc în apartament.

 

 

Foto: Dmitry Chebanenko Via: AD

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful