Dorința de a crea un mediu lejer și stilat a fost motorul din spatele amenajării acestui apartament de 60 m². Livingul și bucătăria sunt proiectate pe ideea de open space, aduc continuitate, dar și senzația de spațiu la interior. Cu ajutorul accesoriilor ceramice și a materialelor naturale se conturează o locuință primitoare, în ciuda unei palete reci de culori. Mai multe detalii despre această amenajare aflăm din cele ce urmează.

Text: Andra Brînză

 

 

Un detaliu important al apartamentului este atenția acordată corpurilor de iluminat, cu forme diverse de la încăpere la încăpere, dar care păstrează aceeași linie de simplitate. Aceste idei de iluminat smart, dar și această lampă suspendată îți pot fi de ajutor dacă preferi să ai control asupra iluminatului.

 

 

Nuanțele de alb și bej vin în completarea pereților cu tente mediteraneene din living. În bucătărie, raportul se inversează: masa și scaunele de culoare închisă sunt cele care atrag atenția într-un spațiu cu totul alb (de la mobilier, la perdele și podea). Corpul de mobilier suspendat din bucătărie apare ca o reinterpretare a dulapurilor din trecut datorită geamurilor mici, compartimentate.

 

 

În living și în dormitor proprietarii au ales covoare crem, de dimensiuni mari, cu fir lung, perfect asortate cu podeaua din lemn nefinisat din toată casa.

 

 

În holul ce unește camerele, designerii de interior au ales să anime spațiul funcțional cu ajutor tablourilor, dar și a unui taburet și două scaune care se joacă cu stilul modern și vintage. În continuarea holului, ca o legătură cu livingul, s-a ales o canapea din piele, de unde se vede o imagine de ansamblu a apartamentului.

 

 

Încă de la prima vedere, imaginea dormitorului se creionează în stil minimalist, fără să lipsească, însă, senzația de confort. Pentru pereții acestui spațiu, designerii de interior au ales o culoare diferită față de living: cafea cu lapte. Paleta de culori pale a camerei, acompaniată de o podea din lemn nefinisat, construiesc atmosfera de relaxare necesară unui dormitor. Biroul, oglinda și cuierul în stil minimalist economisesc spațiul păstrat pentru patul de dimensiuni mari. La intrarea în cameră, pe colțul din dreapta, este amplasat dulapul din lemn alb, care păstrează linia simplă a amenajării și oferă suficient spațiu de depozitare. Cărțile își pot găsi locul în dreapta și în stânga patului, unde se află noptierele de culoare închisă. Acestea transformă, astfel, dormitorul într-o zonă de relaxare, dar și într-un spațiu propice lecturii.

 

 

Foto: Alvhem 

 

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful