Mobilă de dormitor
Set dormitor Timea 4 piese – Pat, 2 noptiere și dulap – 1.406 lei – se poate achiziționa de aici

 

Șansele de a pleca într-o vacanță par să fie destul de mici și în acest an. Dar, este foarte posibil ca bugetul pe care l-ai alocat concediului să fie redirecționat spre renovarea casei. Dacă ai un astfel de plan, și, mai ales dacă te gândești să renovezi dormitorul, noi îți recomandăm să te orientezi spre mobila românească. Cum arată, cât costă și ce opțiuni ai, află din cele ce urmează.

 

Mobilă de dormitor
Set dormitor Timea 2.33m cu pat încadrat – Pat 140 x 200, dulap soldat, corp polițe, corp – 1.175 lei – se poate achiziționa de aici

 

Încă din 1994, Mobila Laguna produce, în inima Maramureșului, mobilier tapițat și piese de mobilier pentru întreaga casă. Noi ne-am oprit asupra colecției de dormitor Timea. Stilul modern, în linii simple, drepte, te asigură că aceste piese se vor potrivi în orice tip de amenajare. În plus, ne-a plăcut versatilitatea dimensiunilor și configurărilor, în special pentru spațiile de depozitare.

 

Dulap de dormitor
Dressing 3.09 m/dulap dormitor Timea – 1854 lei – se poate achiziționa de aici

Dulapurile modulare vin în diverse forme și opțiuni de amplasare. Ce înseamnă asta? Că nu ai nevoie de mobilier la comandă, ci doar să măsori bine spațiul disponibil în dormitor, apoi să comanzi exact corpurile de care ai nevoie, pe dimensiunile de care ai nevoie. Vezi aici toate variantele disponibile.

 

Set dormitor Timea 3.05m cu pat tapițat alb încadrat – Pat 140 x 200 tapițat, dulap 6 uși, corp – 1776 lei – se poate achiziționa de aici

 

În ceea ce privește patul, vine și el în 3 dimensiuni, tapițat sau netapițat, și, la fel ca și restul pieselor din dormitor, este disponibil în finisaj alb sau stejar auriu.

 

Set dormitor Timea 2.56m cu pat tapițat negru încadrat – Pat 140 x 200, 2 x dulap soldat, corp suprapozabil – 1566 lei – se poate achiziționa de aici

 

Ai emoții la comanda online? Nu ar trebui, transportul este gratuit, mobilierul vine cu mașinile producătorului, deci orice imperfecțiune sau deteriorare se rezolvă pe loc. În plus, poți alege și varianta de montaj inclus, iar piesele de mobilier au garanție 2 ani.

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful