Decor vesel și colorat într-o casă de 140 m² din Mogoșoaia

 

Studioul de arhitectură Arhitect.0 ne propune o amenajare pentru o familie cu doi copii într-o casă, P+1E, de aproximativ 140 m². Haideți să descoperim împreună ce și-au dorit proprietarii și ce idei putem prelua în propria amenajare.

 

 

Proprietarii și-au dorit un cămin funcțional, cu design modern, simplu, dar care să înveselească privirea și să fie primitor. De asemenea, proprietarii și-au dorit cât mai multe spații de depozitare ascunse privirii.

 

 

Locuința pe două niveluri are o distribuție clasică. La parter există zona de zi, ce conține o bucătărie funcțională, o baie și un living spațios ce integrează și locul de luat masa. Etajul găzduiește dormitorul matrimonial cu baie și dressing propriu, două dormitoare pentru copii și încă o baie.

 

 

Atmosfera veselă din living este dată de paleta cromatică aleasă de arhitecți: verde, galben, gri și culoarea stejarului. Toată mobila este atent plasată în punctele cheie ale camerei astfel încât, din orice unghi ai privi, camera te îndeamnă la relaxare.

 

 

Dacă ești în căutare de soluții de depozitare, aruncă un ochi și peste aceste piese de mobilier. Pentru camera copiilor, poți încerca aceste sugestii de mobilă tineret.

 

 

În bucătărie, verdele a devenit stăpân. Combinat cu nuanța caldă a lemnului din pardoseală, a albului imaculat din corpurile de mobilier și cu faianța gri ce nu lasă murdăria să se vadă, el reușește să anime decorul.

 

 

Trecerea de la primul la nivel la cel superior este realizată cromatic cu ajutorul griului, vizibil în gresie la parter și în structura scării la etaj.

 

 

Dormitorul matrimonial are și el ca nuanță primară verdele, vizibil în țesături și în fototapet. Aceeași nuanță proaspătă face legătura și cu baia matrimonială.

 

Pe lângă nuanțele vesele de verde din baie, interesante sunt și cele două texturi folosite pentru placarea pereților. Zona căzii este delimitată de faianță cu striații, iar zona lavoarului de o faianță cu aspect de beton.

 

 

În camera băiatului piesele de mobilier sunt inteligent alese pentru a integra patul, spațiile de depozitare și biroul. Combinația dintre albastru și verde este destul de stimulativă.

 

 

Pentru a nu exista discrepanțe între cei doi frați și camera fetei a fost mobilată cu aceeași structură de piese de mobilier. Singura diferență apare la paleta cromatică, aici în roz, mov și accente de portocaliu.

 

 

Foto: Arhitect.0

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful