Workshop – design interior – Cum să îți alegi culorile/ finisajele/ iluminatul și accentele potrivite

 

Dacă vrei să îți amenajezi singur(ă) propria locuință, dacă vrei să știi cum să combini corect culorile și materialele, cum să folosești lumina în ambient și multe altele despre amenajările interioare, arh. Patricia Laslau de la biroul de arhitectură și design Home Ambiance te invită la un curs de specialitate.

 

Unde?

București: NOD MAKER SPACE (Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4 ) Vei avea la dispoziție toate resursele unui designer/arhitect de interior în singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est cu 3000 de mostre și atelierele de producție, pline de scule și oameni care meșteresc (unde vei găsi artiști care pictează, makeri care sudează/experimentează; designeri vestimentari, designeri de obiect) care te vor introduce în atmosfera acestei meserii minunate: designul de interior.

 

 

Când?

20 feb 2021 de la 14:00 la 19:00. Data limită pentru înscrieri: 18 feb 2021 

Ce voi învăța?

Cursul îți va îndruma primii pași pe care trebuie să-i faci atunci când vine vorba de amenajarea interioară a unui spațiu, dar și cum poți comunica cât mai bine cu un specialist (architect, constructor, furnizor), pentru a atinge rezultatul dorit. Programa conține următoarele teme:

  • Scurtă introducere a noțiunilor de design interior (linie, formă, spațiu)
  • Lumina naturală versus lumina artificială
  • Culorile: tehnici de a combina culorile
  • Texturile: exercițiu practic de a realiza un mood board cu texturi
  • Povestea unui pattern (cum să folosești la scară potrivită un pattern)
  • Accente (fiecare piesă de artă își are locul sau într-un spațiu)
  • Plantele de interior: cum să aduci natura în spațiul închis
  • Stiluri uzuale ale designului de interior (capitol însoțit de un scurt test pentru a afla mai ușor care stil ți se potrivește)
  • De unde cumperi produse

„În viziunea mea, amenajarea unui spațiu nu trebuie să fie gândită școlărește, ci trebuie să trezească emoție și să fie un spațiu cald și primitor. Desigur, orice pasionat de acest domeniu, trebuie să țină cont de câteva principii directoare, pentru a da unitate unui spațiu. Povestea acestui workshop de jumătate de zi a început acum un an, când am decis că este cazul să rezolv vechile dileme ale apropiaților mei, cu privire la combinarea corectă a culorilor, ce tipuri de finisaje există, cum obținem un iluminat scenografic și care sunt sursele mele de inspirație. Așadar, m-am hotărât să redactez un curs, în care mi-am folosit toată bibliografia adunată până astăzi, care să fie susținut de activități practice (realizarea unor mood-boarduri cu materiale și vizitarea atelierelor unor artiști de sculptură/sudură/etc.)” punctează arh. Patricia Laslau.

 

 

Cu ce plec acasă?

Diplomă de participare, cursul în format pdf, o oră de consultanță gratuită în particular și discount timp de un an la partenerii Home Ambiance (Delta Studio, Morem Group, Kare, ioooi, Arnstore, Benjamin Moore, Piatră Online, ePardoseli, Diseño, Cromatique, The Home, The Outlet T. Solutions)

Cât costă și cum mă înscriu?

Cursul costă 800 lei, iar înscrierile se fac la numărul de telefon: 0755.079.160 sau la adresa de email: office@homeambiance.ro Mai multe detalii despre workshop găsești aici. 

 

 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful