Fără pereți între dormitor și living într-un apartament de 60 m² din Poiana Brașov

 

Dacă vă gândiți la o mini vacanță în Poiana Brașov acest apartament poate fi locul perfect de cazare, iar dacă sunteți în căutare de idei de amenajare, haideți să descoperim împreună ce putem prelua din decorul acestei locuințe.

 

 

Amenajat pentru a fi folosit în regim hotelier, acest apartament poate fi închiriat de aici. El are un living ce se deschide spre zona de dormit, cu baie proprie, o bucătărie și încă o baie.

 

 

Dacă proiectul tău de amenajare nu ia in calcul un apartament restrâns ci o casă, este bine să afli mai multe despre termoșemineu, dar și despre panouri solare. Ele te pot ajuta să economisești și să produci energie în mod sustenabil.

 

 

Dacă ai un apartament și îți place ideea de open-space, dar nu vrei ca mirosul de mâncare să ajungă în zona de zi, poți să preiei această idee: dormitorul deschis către living și bucătăria separată. Într-o astfel de amenajare trebuie să ai grijă ca paleta de culori, dar și materialele și culorile mobilierului să fie unitare, atât în living cât și în dormitor. În plus, ai nevoie de spații de depozitare, tot ce ai în dormitor va fi vizibil pentru oricine îți trece pragul.

 

 

În decorul acestui apartament, proprietarii au ales o paletă cromatică elegantă cu accente vesele de gri, galben și albastru turcoaz. În plus, podeaua din lemn masiv închis la culoare și peretele finisat cu cărămidă falsă încălzesc fundalul alb imaculat al pereților.

 

 

Cele două etajere de la intrarea în bucătărie sunt perfecte pentru a afișa obiecte de decor, iar cea de la bază poate fi folosită și ca loc de luat masa.

 

 

Zona de zi și cea de seară sunt separate vizual extrem de subtil, cu ajutorul covoarelor în nuanțe separate, dar și cu ajutorul materialului textil cu care este învelit cadrul de pat, gri, diferit de cel vesel ce învelește canapeaua.

 

 

Spațiile de depozitare din dormitor nu au mânere, ele se deschid la apăsare, pentru ca peretele să își păstreze linia uniformă.

 

 

Bucătăria, chiar dacă destul de mică și lipsită de locuri de luat masa, este dotată cu toate cele necesare unui trai confortabil. În plus, accentele de galben din mobilier continuă linia cromatică din amenajare.

 

 

Foto: Booking 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful