Cauți chiuvetă de bucătărie? Ce zici de o chiuvetă pe colț sau de una în stil farmhouse?

 

Ești pe ultima sută de metri cu amenajarea bucătărie? Sau poate ai început să îți faci planul pentru o bucătărie nouă la începutul lui 2021. Oricum ar fi, noi avem două sugestii de chiuvete de granit pentru tine, una potrivită pentru un spațiu restrâns și una perfectă pentru o bucătărie rustică sau clasică, cu multă personalitate.

 

Dalya – chiuvetă de bucătărie pe colț

Bucătăriile mici au nevoie un stop de ingeniozitate și foarte multă planificare pentru a deveni practice și funcționale. Pe lângă soluțiile inteligente de depozitare, noi vă recomandăm să alegeți o chiuvetă de bucătărie pe colț. În plus, este unica șansă de a aduce o chiuvetă cu două cuve într-un spațiu restrâns, iar o astfel de chiuvetă salvează mult spațiu și aduce un plus estetic amenajării.

Dalya – Chiuvetă pe colț se poate achiziționa de aici

 

Dalya este o chiuvetă realizată din Magranit, un material compozit pe bază de granit și cuarț care are o duritate excepțională (70-75 Grade conform testului Barcol). Are proprietăți anticalcar și nu se pătează. De asemenea, este rezistentă la șocuri termice și la șocuri mecanice. Vine într-o gamă variată de culori, are garanție 10 ani și poate fi cumpărată de aici.

 

Komodo – chiuvetă farmhouse – se poate achiziționa de aici

Komodo – eleganță farmhouse sau chiuveta cu front expus

Dacă ați petrecut ceva timp pe acest site sau răsfoind reviste (lucru pe care vi-l recomandăm înainte de a vă apuca de orice tip de proiect de amenajare) atunci sigur ați văzut acest model de chiuvetă. Denumirea ei, chiuvetă farmhouse, este preluată din amenajările rustice britanice și americane. Este o chiuvetă generoasă a cărui front depășește marginea mobilierului de bucătărie. Efectul vizual este destul de spectaculos, iar din punct de vedere funcțional, chiuveta oferă spațiu amplu, în special pe adâncime.

 

Komodo – chiuvetă farmhouse – se poate achiziționa de aici

 

Komodo este o chiuvetă produsă la comandă în Polonia și este disponibilă în 4 culori: negru, gri, bej și alb. Granitul compozit din care este alcătuiră este rezistent la șocuri termice și mecanice, nu se pătează și nu este afectat de depunerile de calcar. Chiuveta are o garanție de 10 ani și poate fi cumpărată de aici.

 

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful