Lemn, cărămidă expusă, cadă pe picioare și decor rustic într-o cabană din Zărnești

 

Situată la poalele Pietrei Craiului, în Zărnești, județul Brașov, King’s Rock Cabin este o cabană ce poate fi închiriată de aici de către cei ce vor să petreacă câteva zile în mijlocul naturii. Ce ne place din această amenajare și ce idei puteți prelua în propriul decor, aflați din cele ce urmează.

 

 

Casa are două dormitoare cu baie proprie, living și bucătărie open space. Surprinzătoare este construcția realizată din materiale ecologice (în special lemn și cărămidă țigănească), făurite cu grijă de meșterii locali.

 

 

Foarte spațioase, băile îmbină cu mult bun gust piesele de mobilier rustice din lemn, cărămida din podea și pereți, cu lavoarul, bateriile, oglinda și cada de baie, toate în stil clasic.

 

 

Dacă în primul dormitor baia este separată de o ușă, în cel de-al doilea doar toaleta este separată. Lavoarul și cada freestanding împart același spațiu tihnit de la mansardă. Dacă sunteți în căutare de idei de decor, încercați și aceste trucuri pentru amenajarea dormitorului.

 

 

Paleta cromatică a spațiilor de dormit și a băilor este dominată de căldura lemnului lăcuit, de câteva accente de alb și de câteva subtile detalii metalice (în baterii și corpuri de iluminat).

 

 

Ferestrele Velux nu au nevoie de perdele, ele aduc lumina și frumoasa priveliște la interior, iar seara, jaluzele pot fi trase pentru a vă feri de primele raze de soare ale dimineții. Dacă sunteți totuși în căutare de modalități de a decora ferestrele, puteți încerca aceste perdele.

 

 

 

 

Zona de zi, cu living deschis către bucătărie și zonă de luat masa, este inundată de lumina naturală ce pătrunde prin ferestrele generoase. Acestea din urmă formează un perete întreg ce permite peisajului superb să devină parte a amenajării.

 

 

Unul dintre dormitoare este accesibil direct din living, iar spre cel de la mansardă se ajunge pe o scară situată în fața intrării în cabană.

 

 

Bucătăria, micuță, dar practică este realizată din corpuri de lemn, la fel ca toate piesele de mobilier din interior, însă oferă suficientă aparatură electrocasnică pentru o scurtă vacanță la munte.

 

 

În living descoperim din nou mixul de rustic și clasic. Setul tapițat de canapea și fotoliu aduce eleganța clasică, pe când masa, scaunele, tâmplăria, podeaua și scările au asprimea și căldura stilului rustic.

 

 

Foto: Bogdan Ghigeanu 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful