Baterie de bucătărie Pretto, poate fi cumpărată de aici

 

După cum ți-am povestit în articolul precedent, ne propunem să te ajutăm în căutarea ta și să îți oferim câteva selecții de baterii sanitare perfecte pentru anumite stiluri de amenajare. Astăzi ne concentrăm pe amenajările moderne cu colecțiile Polla și Pretto.

 

Fluiditate și design minimal – Colecția de baterii sanitare Pretto

Disponibilă în 3 variante de finisaj – crom lucios, negru satinat si grafit periat, această colecție de baterii surprinde prin designul uniform, fluid, perfect integrat în corpul bateriei. Se potrivesc cu ușurință într-un ambient modern, minimalist, contemporan sau scandinav.

 

Baterie de lavoar Pretto, poate fi achiziționată de aici

 

Colecția cuprinde baterii de bucătărie și de baie – lavoar, bideu, duș și cadă, dar și coloane de duș și baterii de cadă cu montaj pe podea. Toate au garanție 8 ani, sunt ușor de instalat și curățat și au funcții de economisire a apei.

 

Coloană de duș Pretto, poate fi cumpărată de aici

 

Clasic reinterpretat – Colecția de baterii sanitare Polla

Cu varianta de finisaj auriu-rose, pe lângă negru satinat și obișnuitul crom lucios, pentru bateriile de baie această colecția a preluat linia clasică a bateriilor și i-a adus rotunjimi și volume noi în design.

 

Baterie de lavoar Polla, poate fi cumpărată de aici

 

Bateriile de bucătărie surprind prin mixul de finisaje: alb-crom, bej-crom, gri-crom, negru-crom, negru-auriu-rose și negru satinat. Sunt disponibile în varianta cu furtun sau fără.

 

Baterie de bucătărie Polla, poate fi cumpărată de aici

 

Colecția este completă și poate fi folosită pentru a amenaja întreaga baie. Bateriile au garanție 8 ani, sunt ușor de instalat și curățat și au funcții de economisire a apei. În cazul în care le cumperi la pachet, pentru aceeași colecție (baterii diferite) ai un discount de 8% și transport gratuit la Evivo.

 

Coloană de duș Polla, se poate cumpăra de aici

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful