Micuță, cochetă și colorată, această mini-garsonieră din Brașov poate fi închiriată de aici de cei ce își doresc să exploreze Brașovul pentru câteva zile. Ce idei și ce soluții practice putem învăța noi din amenajarea ei, aflăm din cele ce urmează.

 

 

Atunci când spațiul de care dispui este destul de mic, dar îți dorești să aduci culoare și elemente de decor la interior este bine să te axezi pe o singură direcție. Proprietarii acestei garsoniere au ales triunghiul ca motiv decorativ și l-au reluat în diverse forme fără să obosească ochiul privitorului. Pe perete a fost pictat în formă de munte în două nuanțe vesele de culoare.

 

 

Triunghiurile apar, în aceeași nuanță de albastru de pe perete, și pe lenjeria de pat. Se regăsesc și în separatorul dintre dormitor și locul de luat masa, în frânghiile colorate, de data acesta în nuanța de verde de pe perete. Și mai sunt vizibile, ca elemente de decor, pe polița din spatele mesei.

 

 

Pe lângă nuanțele de verde și albastru, proprietarii nu au adăugat alte culori, decât maroul din podea și din spațiile de depozitare, mobilier și pat.

 

 

Având în vedere că garsoniera se închiriază în regim hotelier, nu există o bucătărie complet echipată, ci doar câteva accesorii pentru o ședere confortabilă. Voi, dacă aveți nevoie de electrocasnice, puteți găsi aici o mașină de spălat sau chiar tablete Samsung.

 

 

Nici măcar atunci când s-au ocupat de micile detalii precum șervetul de pe masă și farfurii, proprietarii nu au ales culori care să iasă din schema cromatică. Într-un spațiu restrâns este extrem de important să fii consistent nu doar cu motivele din decor, dar și cu tonurile de culoare, altfel riști să încarci prea mult spațiul de care dispui.

 

 

În baie întâlnim aceeași nuanță caldă de maro, dar și două accente subtile de albastru în coșurile de sub lavoar. Însă, adevărata surpriză vine de la peretele din duș.

 

 

Plăcile ceramice din spatele dușului au spus cu tărie nu motivelor cu formă de triunghi și au umplut baia de formă, culoare și dinamism. O soluție îndrăzneață care aduce personalitate amenajării, chiar acolo unde nu te aștepți să mai găsești nimic surprinzător.

 

 

Foto: Airbnb

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful