Colecția de baterii sanitare Muro se poate achiziționa de aici

 

Sunt de mult apuse vremurile când pentru amenajarea băii sau bucătăriei aveai de ales din maximum 10 opțiuni de baterii sanitare. În ultimii ani, producătorii și designerii au înțeles că fiecare amenajare este unică și că fiecare stil de amenajare are nevoie de accesorii care să se integreze perfect în decor. Cei care au renovat vreodată o baie sau o bucătărie, în special una într-un anume stil, știu cât de greu este să găsești bateria de lavoar perfectă sau bateria pentru chiuveta de bucătărie care să se încadreze perfect în decor. Și aici nu punem în calcul dorința de a alege culori ușor non-conformiste precum negru sau albastru ori verde.

Coloană și baterii pentru duș din colecția Muro găsești aici

 

Într-o scurtă serie de articole, ne propunem să te ajutăm în căutarea ta și să îți oferim câteva selecții de baterii sanitare perfecte pentru anumite stiluri de amenajare. Astăzi ne axăm pe stilul retro-industrial prin colecția Muro.

 

Mai multe modele de baterii pentru lavoar din Colecția Muro poți vedea aici

De ce Muro? Pentru că ne plac foarte mult robineții retro perfect integrați în design-ul liniar, simplu și modern al bateriei care, la final, se termină într-un detaliu, la fel de retro – pipa cu nervuri.

 

 

Bateriile pentru chiuveta din bucătărie din colecția Muro sunt disponibile aici

 

În plus, cele două nuanțe de culori disponibile, negru satinat și gri periat, sunt perfecte pentru băile în stil industrial, cu o paletă cromatică restrânsă. Bateriile se potrivesc perfect în orice baie sau bucătărie cu un pic de personalitate, moderne, eclectice, minimaliste sau chiar scandinave. În plus, au 8 ani garanție, sunt ușor de instalat, economisesc apă și, în cazul în care le cumperi la pachet, aceeași colecție (baterii diferite) ai un discount de 8% și transport gratuit la Evivo.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful