Dacă pentru unii această amenajare poate părea neterminată, pentru alții cu siguranță este o bucățică ruptă din rai. O abordare artistică și tinerească pentru un spațiu cu multă personalitate, cam așa poate fi rezumat decorul aceastei garsoniere din Cluj. Ce ne place și ce idei putem „fura” pentru amenajarea propriei locuințe, aflați din cele ce urmează.

 

 

Primul lucru ce trebuie luat în considerare este că, garsoniera a fost special renovată pentru a fi închiriată în regim hotelier; de aceea bucătăria lipsește cu desăvârșire. Dacă aveți drum în Cluj și vreți să o vedeți mai îndeaproape o puteți închiria de aici. 

 

 

Tâmplăria râcâită și lovită de la ferestre, podeaua din lemn ce pare uzat și învechit, cărămida expusă și pereții gri finisați în still stucco dau un aspect de interior abandonat și uitat amenajării. Toate aceste elemente sunt atent recondiționate și intenționat folosite așa. Proprietarii și-au dorit un look care să aducă mai repede a interior de student petrecăreț și nepăsător decât spațiu de vacanță și odihnă.

 

 

Dacă aveți temeri legate de transmiterea COVID-19 din hoteluri și apartamente de închiriat, aceste sfaturi vă pot ajuta, iar dacă trebuie să vă mutați în perioada imediat următoare, aici puteți descoperi câteva idei legate de curățenia dinainte de mutare.

 


Șevaletul, împreună cu tabelurile supra dimensionate și accesoriile din decor accentuează ideea de casă a unui artist. Student sau nu, acesta din urmă nu are nevoie de prea multe piese de mobilier, iar bucățile de lemn pe care le-a avut în atelier le-a transformat într-un pat confortabil.

 

Asemănătoare cu grinzile de lemn de la fereastră, buștenii din structura patului, a rafului din stânga ce funcționează ca și dulap aduc o pată rustică în amenajare. Noptierele, pe de altă parte, sunt rupte dintr-un decor retro-industrial.

 

 

Micuță dar cochetă, baia are un duș deschis, placat pe o parte cu plăci ceramice colorate, iar pe cealaltă parte cu lemn. Baia este și singurul spațiu ce are câteva pete tari de culoare: galben pe blatul de lemn al lavoarului, albastru în oglindă, orange pe plăcile ceramice și un pic de verde pe coarnele de lângă oglindă.

 

 

Foto: Booking 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful