[Am testat] Lampadar 2 în 1 și iluminat pentru ambient cu Hunningham de la Eglo

 

Zilele de vară încep să fie tot mai scurte, iar, în curând, și frigul ne va ține tot mai mult prin casă. De aceea ne-am gândit că, petrecând tot mai multe ore la interior, veți avea nevoie de un corp de iluminat pentru citit, vizionat serialul preferat sau, de ce nu, pentru serile intime alături de cei dragi.

Am căutat zeci de variante de corpuri de iluminat și ne-am oprit la Hunningham de la Eglo. L-am comandat de pe Decoliving și ne-am jucat un pic cu el pentru a îi testa versatilitatea și dacă într-adevăr vă poate oferi iluminatul de care veți avea nevoie în lunile ce urmează.

 

 

În general, o cameră are nevoie de cel puțin 3 surse de lumină. Una principală și cea mai puternică, (este de obicei cea din tavan) una cu focus pe o anumită zonă, cum ar fi cea pentru birou, un lampadar, etc. și una ambientală. În spațiile mici, sursa de iluminat cu focus pe o anumita zonă funcționează și ca lumină de ambient. Pe acest tip de iluminat ne-am concentrat atenția.

 

 

 

 

Am ales lampadarul Hunningham de la Eglo în primul rând pentru design. Culoarea galbenă din interiorul abajurului este folosită în living ca și culoare de accent. În plus, posibilitatea de a regla focusul luminii a fost un alt element important. Amplasată lângă canapea, lampa este folosită pentru citit, deci lumina trebuie adusă cu ușurință spre carte, dar și ca lumină de ambient în cameră atunci când vin prietenii în vizită sau când ne uităm la televizor. În această ultimă instanță, lumina trebuie să poată fi mutată cu ușurință spre perete sau spre colț pentru a nu deranja privirea.

 

 

Coletul a venit extrem de bine protejat, iar cei de la Decoliving ne-au anunțat de la început că lampadarul nu vine cu bec inclus. Așa că am ales, tot de la ei, bec-ul vintage LED Amber pentru tonalitatea galbenă a luminii, perfectă pentru a crea un ambient intim în living.

 

 

 

Lampadarul este foarte ușor de asamblat. Trebuie doar să aveți grijă să îl țineți pe o pernă sau pe o pătură atunci când puneți picioarele pentru a nu zgâria abajurul. Ce ne-a surprins este faptul că același corp poate să fie folosit și ca lampadar (înalt, poate sta pe podea), dar și ca veioză. Cum? Simplu: nu vă folosiți de toate picioarele. Un alt avantaj al picioarelor modulare este că puteți să alegeți ce înălțime doriți pentru corp.

 

 

 

O gamă largă de corpuri de iluminat pentru acasă, în diferite stiluri și dimensiuni, împreună cu becurile potrivite găsiți pe Decoliving. Dacă vă place lampadarul pe care l-am ales noi, îl puteți comanda de aici.

 

 

 

 

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful