Designerii de interior de la Studio Canto  au realizat această amenajare practică și luminoasă pentru un cuplu tânăr din São Paulo, Brazilia. Spațiul restrâns din bucătărie și dorința proprietarilor de a găti acasă i-a constrâns pe designeri să renunțe la ușa dintre living și bucătărie. Astfel, spațiul de lucru din bucătărie a putut fi prelungit și, pe latura scurtă a L-ului a fost amenajat chiar și un loc pentru micul dejun.

 

 

Proprietarii iubesc plantele, iar designerii le-au creat spații speciale de depozitare care permit plantelor să se dezvolte, fără să încarce prea mult amenajare în tonuri monocromate de culoare.

 

 

Foto: Cris Farhat Fotografia Via: Studio Canto 

Lasă un răspuns




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful