Amenajare contemporană, în tonuri neutre de culoare, într-o casă de oaspeți din Sânmartin, Bihor

 

O paletă cromatică unitară, liniștitoare și neutră te întâmpină la intrarea în această casă de oaspeți din Sânmartin, Bihor. Căsuța este în aceeași curte cu casa mare, a proprietarilor, și a fost creată special pentru a găzdui prietenii de familie, dar și turiștii veniți în vizită. Dacă aveți drum în zonă, o puteți închiria de aici. Ce idei de amenajare și decor putem prelua din ea, aflăm din cele ce urmează.

 

 

Paleta neutră de culori a fost gândită special pentru a fi pe placul tuturor celor care calcă pragul casei. Cu toate acestea, amenajarea nu este deloc la fel de anostă precum cele din hoteluri sau pensiuni. Pe fundalul bej proprietarii au adăugat cu multă grijă accente de galben, lemn, verde deschis și gri, nu doar pentru a însufleți interiorul ci și pentru a crea un ușor dinamism cromatic.

 

 

Amenajarea nu este deloc anostă și datorită texturilor și materialelor variate folosite în decor. Mixul de lemn, textile, metal și sticlă animă paleta cromatică. În plus, motivele în romb prezente pe perenele decorative, în covor, în coșurile de depozitare și în corpurile de iluminat, completează unitatea cromatică din interior dând în același timp dinamism decorului.

 

 

Dacă aveți în plan o amenajare viitoare a interiorului, aceste corpuri de iluminat vă pot veni în ajutor în crearea căminului.

 

 

Peretele cu gresie verde deschis din bucătărie aduce singura pată de culoare consistentă din amenajare în timp ce funcționează ca și separator vizual între zonele de gătit și cea de living.

 

 

Podeaua din lemn masiv încălzește interiorul, iar covoarele mici, folosite doar în fața patului și a canapelei, delimitează și ele zonele de trafic. Astfel de covoare găsiți aici.

 

 

În dormitor amenajarea în tonuri neutre devine ușor monocromată, fiecare pată de culoare fiind aleasă cu grijă, din același spectru. Cu toate acestea, corpul metalic al veiozelor și motivele pernelor de decor reușesc să dinamizeze decorul fără să încarce amenajarea.

 

 

Baia, în linii clare, drepte, are un aspect mult mai minimalist decât interiorul contemporan. Cu toate acestea, tonurile de culoare și materialele sunt aceleași ca în restul amenajării, special alese pentru a continua linia din întreaga casă. Ne place foarte mult dușul și încadrarea lui în lemn.

 

 

În grădină, aceleași culori neutre se întâlnesc în mobilierul de exterior ce crează un living confortabil, perfect pentru serile răcoroase de vară.

 

 

Foto: Airbnb

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful