Designerul de interior Orest Moskal a propus acest proiect de amenajare interioară pentru un apartament de 65 m² din Lviv. Proprietarii și-au dorit un interior funcțional, în tonuri calde, și piese de mobilier vesele și colorate. Ce idei putem prelua în propria amenajare din propunerea designerului, aflăm din cele ce urmează.

 

 

Încă de la primele imagini putem observa cum pereții și parchetul fac un pas în spate în ceea ce privește culorile, dându-le ocazia canapelei și fotoliului să strălucească. Acestea din urmă aduc o pată de culoare și îmblânzesc suprafețele lăcuite și strălucitoare din mobila ce îmbracă pereții. Ușa glisantă, lăcuită și ea, asigură o tranziție ușoară între camere, dar și salvează spațiu pentru corpurile de depozitare din hol.

 

 

Întreaga amenajare este construită în jurul corpurilor de mobilier perfect integrate în spațiu. Nici un mâner nu strică liniile perfect drepte, fiecare corp deschizându-se printr-o simplă apăsare a ușii. În continuarea aceleiași idei și luminile LED sunt integrate în tavan. Astfel, liniile drepte și suprafețele curate asigură un design fără cusur. Dacă nu vă place ideea, puteți oricând alege pentru propria amenajare una dintre aceste lustre. Nu uitați și de întrerupătoare 🙂

 

 

Dacă în living accentele predominante de culoare sunt verde, roșu și turcoaz, în dormitor, designerul s-a folosit de galben pastel pentru a însufleți amenajarea.

 

 

Spre deosebire de restul camerelor de mai sus, în bucătărie accentul predominant de culoare este albastrul. O joacă cromatică interesantă ce diferențiază spațiile și aduce personalitate interiorului. Și aici, corpurile de mobilier se deschid printr-o simplă apăsare.

 

 

Liniile și suprafețele perfect drepte sunt păstrate chiar și în hol, la ușa de la baie. Plăcile de lemn ce îmbracă peretele sunt întrerupte doar de spațiul necesar ușii.

 

 

Dulapul din hol pare a fi un simplu colț de perete îmbrăcat în finisaje lucioase, iar lumina LED de la baie îl face să pară că plutește. O soluție interesantă, perfectă pentru un interior modern sau minimalist.

 

 

În amenajarea băii au fost reunite toate accentele cromatice din casă. Fundalul bej, destul de anost, a fost spart și înveselit de tonurile de verde, albastru, roșu și mov din flori. De asemenea, interesanți sunt și cei doi pereți de sticlă ce separă vasul de toaletă și cada de lavoar. Pereții lasă lumina să treacă, separă zonele și protejează suprafețele de stropi de apă.

 

 

Foto: Behance 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful