Perete murdar în zona de lucru din bucătărie? Ai nevoie de sticlă decorativă specială

Sponsored
Sticlă imprimată Ananas, poate fi comandată de aici

Dacă gătești mult acasă, dacă nu gătești deloc, dacă speli multe vase sau nu (ai prins ideea), orice ai face în bucătărie, în timp, peretele din spatele chiuvetei, aragazului, plitei și a zonei de lucru se va murdări. Desigur, dacă ai în plan să renovezi în vara asta, poți pune faianță și ai rezolvat problema. Însă, dacă ai fost în ultima vreme în magazinele de bricolaj, vei observa că modelele de faianță disponibile nu sunt chiar atât de interesante. În plus, nimeni nu vrea să pună în casă același tip de faianță ce se găsește în toate magazinele. Deci? Ce e de făcut?

 

 

Poți încerca un panou decorativ pentru bucătărie. Ce sunt ele? Panouri din sticlă, imprimată și securizată ce se pot monta cu ușurință direct pe perete sau pe faianța deja existentă. Sunt termorezistente, deci căldura de la aragaz nu le afectează în timp, la fel ca in cazul plăcilor de faianță. De asemenea, după cum bine știi, este mult mai ușor să cureți sticla decât faianța. Mai ales dacă aceasta din urmă este poroasă.

 

 

Sticla securizată pentru bucătărie este de 10 ori mai rezistentă decât sticla normală, așa că nu trebuie să ai emoții că se sparge. Panourile de sticlă imprimată bucătărie vin în dimensiuni variate, cele stas fiind de 65×60, 65×65 sau 90×65 cm și sunt șlefuite pe contur pentru a evita accidentele în timpul manipulării.

 

Sticlă imprimată Piatră Granit, poate fi comandată de aici

 

Pentru a monta sticla comandată, ai nevoie doar de un tub de silicon pentru montaj și un pistol pentru silicon. Producătorii, Ambra Deco îți recomandă adezivul Mamut Glue High Tack, pe care îl poți găsi în magazinele de bricolaj.

 

Sticlă imprimată Păpădie, poate fi comandată de aici

 

Pe lângă ușurința în curățare și montaj, poate că cel mai mare avantaj al acestor panouri sunt modelele variate din care poți alege. Dacă îți dorești să te folosești de ele pe toată lungimea bucătăriei, Ambra Deco montează, numai în Iași, panouri de dimensiuni mari. Dacă ești din alt oraș, există modele ce permit alipirea a două sau mai multe plăci pentru a crea un model de dimensiune generoasă.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful