[ Înainte și după ] O amenajare modernă pentru un apartament decorat ultima dată în anii ’50

 

Studioul de design și amenajări Egue y Seta din Spania a transformat complet un apartament ponosit. Punctul lor de plecare a fost un apartament nerenovat încă din anii ’50, cu multe camere înghesuite și finisaje învechite. Cum arăta înainte apartamentul și ce schimbări au adus designerii vedem din cele ce urmează.

 

 

Înainte: Hol și debara; Acum: Birou și cameră de oaspeți.

O partiție de sticlă stă acum în locul unui spațiu de depozitare închis. Camera nou formată, cu dublu rol, dormitor de oaspeți și birou primește datorită peretelui de sticlă lumină naturală suficientă din living. În plus, continuitatea cu peretele de la intrare și contrastul dintre materiale aduc dinamism încă de la primii pași făcuți în casă.

 

 

Dacă lucrezi mult de acasă în această perioadă îți recomandăm un astfel de scaun de birou, dar și o imprimantă.

 

 

Înainte: Un living; După: O zonă de zi deschisă

Zona de zi, care înainte cuprindea un living, o sufragerie și o bucătărie, toate închise în camere separate și conectate de un hol este acum un plan deschis, spațios și foarte luminos ce cuprinde atât un living, cât și o zonă de luat masa și o bucătărie generoasă.

 

 

Holul de mai jos ducea spre living și era primul lucru pe care îl vedea oricine intra în casă.

 

 

Biblioteca din living a fost creată la comandă, special pentru a se integra în zona de zi, dar și pentru a include tonurile lemnului și albului prezente în întreg interiorul. Cu noua repartizare a spațiilor, întreaga zonă de zi are acces la balconul generos.

 

 

Mai jos este o imagine cu fostă sufragerie, o cameră ce avea acces doar spre bucătărie.

 

 

Bucătăria, mult mai luminoasă și mai bine organizată decât cea de dinainte, a primit subtile accente de verde mentă, dar și un dulap generos pentru depozitare.

 

 

O masă supradimensionată separă vizual bucătăria de living și permite familiei să se bucure de spații neîngrădite în zona de zi.

 

 

Terasa a devenit după renovare al doilea punct central al apartamentului. În zilele însorite familia se mută afară pentru povești și clipe împreună.

 

 

Chiar la intrarea în casă există o toaletă de serviciu.

 

 

Înainte de renovare, dormitorul matrimonial era foarte întunecat și avea acces la o baie la fel de ternă. Acum dormitorul are propria baie modernă, dar și un dressing.

 

 

La fel de plictisitoare ca și restul apartamentului era și camera copilului înainte de renovare. Acum, tonuri jucăușe de culoare, piese de mobilier moderne și multă lumină naturală încântă și îndeamnă la joacă.

 

 

La fel de colorată este și baia copilului.

 

 

 

Foto: El Meuble 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful